Menu

Afro Pruiken

Met Afro pruiken ga je op elk verkleedfeest terug naar die bijzondere seventies. Say it out loud, I'm black and I'm proud!

Maar zelfs al ben je in het dagelijks leven niet echt zwart maar zo wit als een vaatdoek, dan nog kun je er met onze kostuums en pruiken wel zo uit komen te zien. En met behulp van wat schmink natuurlijk...

Niet alleen op een te gek jaren '70 feest, maar bijvoorbeeld ook op een Rockers & Groupies themafeest zijn Afro pruiken onmisbaar. Want je bent pas een echte Jimmy Hendrix met zo'n stoere Afro pruik! Vergeet ook niet je luchtgitaar skills te oefenen... want die man kon er wat van! Knappe jongen die dat nog eens weet te overtreffen. Jij misschien, in je grappige Jimmi Hendrix kleding? Wie weet... Met de kostuums uit de webshop van Feestkleding 365 kom je in ieder geval een heel eind! Al die mooie meisjes en vrouwen in hun groupie jurken zijn het bewijs! En zie je dat? Zelfs die gasten in hun flower power kleding en 60's kleding swingen mee! Helemaal te gek, weet je wel!

Trouwens, we hebben pruiken in alle kleuren van de regenboog, van zwart tot wit en van geel tot rood. Wil je op dat te gekke Jimmy Hndrix feest echt origineel uit de hoek komen, dan kies je dus voor een gekleurde afro pruik. Wedden dat jij de enige bent in zo'n bijzondere outfit? Jimmy had er zelf vast hard om moeten lachen. En is dat Jimmy Hendrix feest voorbij, dan gebruik je deze gekleurde afro pruiken toch gewoon voor een clowns pak? Alles is mogelijk met de kleding van Feestkleding 365!

Lees verder Lees minder

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Niet kunnen vinden wat je zocht?Bekijk deze categorieën eens