Menu

Verzending en Retouren

Verzending

Wij weten hoe leuk het is om snel je spullen in huis te hebben. Daarom sturen wij jouw bestelling dezelfde werkdag nog op als je voor 22.00 uur bestelt. Bestel je na 22.00 uur, dan gaat je pakket de volgende werkdag op de post.

Wij verzenden alles via PostNL, dus snel en professioneel. In 95% van de gevallen heb je het de volgende dag in huis! Niet aanwezig? Dan doet PostNL extra afleverpogingen of geven zij het af bij een van jouw buren. Je ontvangt hiervan bericht in de brievenbus.

Ben je overdag vaak niet thuis en wil je zeker weten dat je de bezorger niet mist? Dan kan je jouw pakket bij een PostNL afhaalpunt (alleen in Nederland beschikbaar) bij jou in de buurt laten bezorgen en het afhalen op een moment dat het jou schikt! Dat kost niets extra!

De voordelen van verzending door Feestkleding 365

  • Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld = Morgen in huis, mits alle artikelen op voorraad zijn. Kijk goed naar de verwachte leverdatum bij ieder product
  • Slechts €3,95 per verzending, ongeacht gewicht of omvang.
  • Gratis verzending vanaf €50,00!
  • Tot 3 afleverpogingen bij afwezigheid + de mogelijkheid het pakket tussentijds af te halen of op een ander adres te laten bezorgen!
  • Levering via PostNL, dus snel en betrouwbaar.
  • Voordelig retour sturen via DHL

 

Wij leveren ook aan klanten in Belgie en in andere landen! De verzendkosten naar Belgie bedragen €3,95 en naar Duitsland en Frankrijk € 7,95. Belgische klanten profiteren van gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €50.

 

Retouren: 60 dagen de tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet blij bent met het kostuum en/of de accessoires die je ontvangt. Je vindt het niet mooi, het zit niet lekker of we hebben ons een keer vergist en je het verkeerde artikel toegestuurd. Bij Feestkleding 365 is het geen punt als je jouw bestelling terugstuurt. Dat kan altijd binnen 60 dagen na ontvangst van je bestelling (deze termijn gaat op de eerstvolgende dag na aflevering van de bestelling in), mits ongedragen en netjes in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Passen mag natuurlijk wel.

Je mag jouw retour zonder voorafgaande aankondiging naar ons sturen. Stuur alsjeblieft de pakbon (of een kopie) mee, anders kunnen we de afzender niet achterhalen! Je mag hier ook het Europees Modelformulier voor Herroeping gebruiken (download)

DHL Retourlabel Maken

Voordelig retour sturen via DHL

Retour sturen via een DHL-punt is makkelijk en goedkoop. De kosten bedragen € 3,95 en worden op jouw terugbetaling ingehouden.

Via deze link kan je een retourlabel aanmaken:

  • Vul bij Referentie de laatste 5 cijfers van jouw bestelnummer in.
  • Vul bij Gewicht in Kg een schatting van het gewicht in hele kilo's in.

Klik hier om een retourlabel aan te maken.

Je kan jouw pakket makkelijk en goedkoop terugsturen via DHL. Maak jouw retourlabel aan via onze speciale DHL-link en geef jouw pakket af op een DHL-punt. De kosten hiervan bedragen € 3,95 en worden op ingehouden op jouw terugbetaling.

Als afgeven op een DHL-punt voor jou niet handig is, mag je de artikelen natuurlijk ook op een andere manier naar ons terugsturen. Dat kan naar dit adres:

Retouren Feestkleding 365
Burgemeester Reigerstraat 89 K
3581 KP Utrecht
Nederland

We verzoeken je vrijblijvend om op de pakbon de reden voor het retourneren te vermelden. De directe kosten voor het retour zenden worden niet vergoed: zo houden wij de verzendkosten betaalbaar. Je ontvangt jouw volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van jouw retour terug (mits de artikelen door ons ontvangen zijn of afdoende bewijs van verzending is overlegd).

Als je retourneert (of de overeenkomst herroept) ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten, direct na ontbinding terug (het duurt nooit langer dan 7 dagen). Indien je een deel van jouw bestelling retourneert en jouw oorspronkelijke aankoopbedrag onder de € 50 uitkomt dan verrekenen wij de € 3,95 aan verzendkosten, die je oorspronkelijk zou hebben betaald, met het terug te storten bedrag.

 Wij storten het geld terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je jouw oorspronkelijke betaling hebt gedaan en brengen voor het terugstorten geen kosten in rekening. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt verzonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Het artikel dat je wilt terugsturen dient mogelijk compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten inclusief informatiekaart en/of -label (de kaart of het label met productinformatie, foto en streepjescode). Passen is uiteraard geen probleem. Als je meer doet met de producten dan enkel het beoordelen ervan (dat wat nodig is om te kijken of je de producten wilt houden) en daardoor schade aan het product(en) ontstaat dan ben je als klant voor deze waardevermindering aansprakelijk. Je mag de producten dus beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Je kunt voor het retourneren gewoon de doos of zak gebruiken die je van ons hebt ontvangen.

Let op: Panty’s, pruiken, snorren, baarden en andere soorten beharing waarvan de verzegeling is verbroken mogen vanwege hygiënische redenen niet worden geruild of geretourneerd. Deze artikelen worden verzegeld verzonden en kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is.

Is het kostuum te groot/klein of ben je er niet tevreden over?

Als je het artikel wilt ruilen voor een andere maat of product, bestel deze dan simpelweg opnieuw op https://www.feestkleding365.be/. Je hebt de juiste maat dan het snelst in huis.

Product(en) defect, incompleet of verkeerd geleverd?

Onze excuses dat dit door onze kwaliteitscontrole is geglipt! Om jou zo goed mogelijk te helpen is het van belang dat je binnen 2 maanden een e-mail stuurt naar [email protected]. Vermeld hierin het bestelnummer en de beschrijving van het probleem (bij defecten graag met een duidelijke foto).

Producten te laat aangekomen?

Mocht jouw bestelling onverhoopt te laat aankomen voor jouw feest, dan kun je het pakket het beste ongeopend terugsturen. We hoeven dan namelijk geen kwaliteitscontrole te doen, waardoor je het aankoopbedrag sneller terugontvangt. Uiteraard storten we het volledige aankoopbedrag terug. Je bent zelf echter verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.

Natuurlijk zullen we altijd proberen je tevreden te stellen en je indien gewenst snel van een vervangend product te voorzien, zodat je wel goed voor de dag komt op jouw feest. Want dáár gaat het natuurlijk om!