★ Populaire categorieën van A tot Z
Menu
★ Populaire categorieën van A tot Z

Wij zijn Feestkleding 365

Zoek jij je te pletter naar een leuk en origineel kostuum? We kunnen je de hand schudden, dat deden wij ook. Wat wij in lokaal in Nederland konden vinden zag er doorgaans erg…euh…lokaal en Nederlands uit: zuinig, doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg en vooral niet origineel. Meestal de ‘carnaval’ in ‘carnavalspak’ niet waardig.  En overal dezelfde 100 pakken in winkels die het weinig uitmaakt of ze nu feestkleding of vuurwerk verkopen. Dat kan anders, beter. We hebben gezocht en gezocht en gezocht en kwamen er achter dat het wél kan: originele en kwalitatief hoogwaardige feestkleding bestaat wél. En het hoeft niets meer te kosten. 

Het kan wél, bij Feestkleding 365. En we zijn hiermee meteen de grootste van NL. 

Mocht je toch niet dat geweldige kostuum vinden die je in gedachten had, neem dan ook eens een kijkje bij de collega’s van ons zusterbedrijf Feestkleding 365: ook zij leveren uiteraard binnen 24 uur.

Doe je met ons mee om van carnaval een feest te maken waarbij iedereen echt mooie kostuums draagt. Laten we er een trend van maken zodat ze over een paar jaar in Rio de Janeiro het over óns hebben in plaats van andersom?

Feestkleding 365 is een website en een handelsmerk van:

Feestkleding 365
Burgemeester Reigerstraat 89 K
3581 KP Utrecht
Nederland
Tel (België): 03 – 304 8212
Tel (Nederland): 085 – 273 1941
(ma – vr 9-17u)